Nytårsmenu
kr. 449,00
Sig farvel til året 2022 på smagfuld vis.
Nytår er årets fest, hvor kun det bedste er godt nok. Nytårsaften er noget ganske særligt.
Skal du være vært for familie og venner nytårsaften – og er du på udkig efter en flot og festlig menu?
Imponer dine gæster og glæd jer til et brag af en nytårsmenu fra din mad medmere slagter. Vi har gjort alt forarbejdet til aftenens menu, så du kan læne dig tilbage og nyde et glas champagne og en festlig aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.
Vi har kræset for vores nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonen friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.
Hent vores tilberednings- & anretningsvejledning til nytårsmenuen her!
Se vores tilberednings- & anretningsvideo til nytårsmenuen her!
Rigtig godt nytår!
Årets nytårsmenu fra din mad med mere slagter indeholder:
Starter:
Slagtersnacks.
En dejlig starter hvor der serveres tre slags slagtersnacks.
En lille vaffel pyntet med lufttørret skinke og aioli. Dernæst en delikat bacontærte og til sidst en gougère med coppa og aioli.
En spændende start på en fantastisk aften, hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde.
Forret:
Fiskesouffle i kataifidej med krabbe og Piment d’Espelette – dertil skummende basilikumssauce med basquaise og basilikumsolie.
Aftenen er godt i gang, og med denne forret sættes der rigtig gang i smagsoplevelsen. Hvid fisk og krabbe får pikant modspil af det franske krydderi Piment d’Espelette i den luftige soufflefars.
Fiskesoufflen omsluttes af kataifidej, der tilfører forretten den rette sprødhed. Skummende basilikumsauce giver sammen med små stykker af tomater og peberfrugt en dejlig smag til soufflen.
En forrygende og indbydende forret med en perfekt afstemt smag.
Hovedret:
Oksemørbrad og braiseret oksetykkam a la estouffade med rødbedevariation, springløg, vol au vent med svampe a la creme, syltede rødløg, råsyltede tyttebær og Madeirasauce.
Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om.
Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en smagfuld Madeirasauce.
Hovedretten byder desuden på braiseret oksetykkam tilberedt a la estouffade.
Rødbede, springløg og de syltede rødløg fuldender smagen i hovedretten sammen med den sprøde vol au vant og de lækre tyttebær.
Dessert:
Chokolade-karamelkage med marengsknas, citrussorbet og trilogi af hindbær.
En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en smagfuld menu. Denne drøm af en dessert består af en guddommelig kombination af chokolade og karamel, knasende marengs, en dejlig frisk citrussorbet samt en trilogi af hindbær, der fuldender smagsnuancerne i nytårsmenuens finale.
NB: Billederne viser eksempler på anrettede retter af nytårsmenuen.
- Denne vare kan ikke længere købes.
- Du skal mindst købe 2
- Der er ingen tilgængelige leveringsdatoer.
Kom gerne i god tid, da der kan forekomme kø ved udleveringen.
Sig farvel til året 2022 på smagfuld vis.
Nytår er årets fest, hvor kun det bedste er godt nok. Nytårsaften er noget ganske særligt.
Skal du være vært for familie og venner nytårsaften – og er du på udkig efter en flot og festlig menu?
Imponer dine gæster og glæd jer til et brag af en nytårsmenu fra din mad medmere slagter. Vi har gjort alt forarbejdet til aftenens menu, så du kan læne dig tilbage og nyde et glas champagne og en festlig aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.
Vi har kræset for vores nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonen friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.
Hent vores tilberednings- & anretningsvejledning til nytårsmenuen her!
Se vores tilberednings- & anretningsvideo til nytårsmenuen her!
Rigtig godt nytår!
Årets nytårsmenu fra din mad med mere slagter indeholder:
Starter:
Slagtersnacks.
En dejlig starter hvor der serveres tre slags slagtersnacks.
En lille vaffel pyntet med lufttørret skinke og aioli. Dernæst en delikat bacontærte og til sidst en gougère med coppa og aioli.
En spændende start på en fantastisk aften, hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde.
Forret:
Fiskesouffle i kataifidej med krabbe og Piment d’Espelette – dertil skummende basilikumssauce med basquaise og basilikumsolie.
Aftenen er godt i gang, og med denne forret sættes der rigtig gang i smagsoplevelsen. Hvid fisk og krabbe får pikant modspil af det franske krydderi Piment d’Espelette i den luftige soufflefars.
Fiskesoufflen omsluttes af kataifidej, der tilfører forretten den rette sprødhed. Skummende basilikumsauce giver sammen med små stykker af tomater og peberfrugt en dejlig smag til soufflen.
En forrygende og indbydende forret med en perfekt afstemt smag.
Hovedret:
Oksemørbrad og braiseret oksetykkam a la estouffade med rødbedevariation, springløg, vol au vent med svampe a la creme, syltede rødløg, råsyltede tyttebær og Madeirasauce.
Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om.
Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en smagfuld Madeirasauce.
Hovedretten byder desuden på braiseret oksetykkam tilberedt a la estouffade.
Rødbede, springløg og de syltede rødløg fuldender smagen i hovedretten sammen med den sprøde vol au vant og de lækre tyttebær.
Dessert:
Chokolade-karamelkage med marengsknas, citrussorbet og trilogi af hindbær.
En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en smagfuld menu. Denne drøm af en dessert består af en guddommelig kombination af chokolade og karamel, knasende marengs, en dejlig frisk citrussorbet samt en trilogi af hindbær, der fuldender smagsnuancerne i nytårsmenuens finale.
NB: Billederne viser eksempler på anrettede retter af nytårsmenuen.