Skabelon mad med mere

Åbningstider - I dag: 8:00 - 16:00

Nytårsmenu 2021

kr. 379,00

4 retters menu.
Pr. stk.

Bemærk:

  • Denne vare udgår d. 30-12-2021. kl. 12:00
  • Mulig leveringsdato: 31-12-2021 kl. 10:00 - 14:00
  • Du skal mindst købe 2 stk.

Kategori:

på lager

Del den gerne!

Nytårsmenu 2021

Nytårsaften er en rigtig festaften. Året skal sluttes af med manér, og maden spiller naturligvis en ganske stor rolle. Dine forberedelser og din fest bliver lidt hyggeligere, når du kan slippe for planlægning, indkøb og tilberedning af nytårsmiddagen. Du kan i stedet for koncentrere dig om at nyde årets sidste aften.

Din slagter har kreeret en fantastisk menu specielt til nytårsaften – og du og dine gæster får gennem de mange smagsoplevelser en tydelig fornemmelse af, at menuen er udført af fagfolk. Intet er overladt til tilfældighederne, når vi skal fremtrylle det bedste til dig på denne festaften.

Hent tilberednings- & anretningsvejledning til nytårsmenuen som pdf her!

Se vores tilberednings- & anretningsvideo til nytårsmenuen her!

Starter:
Røget krondyr med sprøde salater, hindbærvinaigrette, syltede nødder, brombær og granatæble.

En dejlig starter hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde. Inderlåret fra krondyret er modnet og derefter saltet og røget. En fantastisk og intens smag af salt, røg og vildt. Tilbehøret giver det røgede kød en fuldendthed. De sprøde salater tilfører et knasende element, vinaigretten, brombær og granatæble giver et syrligt touch, og det søde kommer fra de syltede nødder.

En smagfuld start på en fantastisk aften.

Forret:
Pighvar fumét med maltcrumble, trøffelravioli, estragonolie, frisée og urter.

Aftenen er godt i gang og med denne forret fortsætter den delikate stil fra starteren. En dejlig skummende fiskesuppe lavet af pighvar. Dertil en lækker ravioli med trøffel, hvor smagen giver et spændende pift til retten. Maltcrumblen tilfører lidt sprødhed, og estragonolien giver en spændende aroma til suppen, og så giver den en herlig farve.

En forrygende og indbydende forret med en perfekt afstemt smag.

Hovedret:
Rosastegt oksemørbrad og confiteret vagtellår med sellericreme, dehydreret gulerod, stegte kejserhatte og grønkål samt fermenteret pebersauce og kartoffeltærte.

Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om.
Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en smagfuld og kraftig pebersauce. Hovedretten byder desuden på et confiteret vagtellår, der som modspil til oksemørbraden har en mild og delikat smag. Den dehydrerede gulerod, de stegte kejserhatte og grønkål fuldender smagen og synsoplevelsen i hovedretten sammen med den sprøde kartoffeltærte og den lækre sellericreme.

Dessert:
Hindbærdrøm.

En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der er lidt ud over det sædvanlige. Denne drøm af en dessert består af en grov bund af nøddemazarinkage smurt og toppet med dulce creme.
De luftige toppe af hindbær- og citronmousse giver desserten en dejlig friskhed, og kiks- og karamelkugler et herligt knas.
De mørke chokoladebrud tilfører en passende portion bitterhed samt dybde til den søde kage.

NB: Billederne viser eksempler på anrettede retter af nytårsmenuen.

Yderligere information

Allergener

Har du behov for at vide mere om allergener i vores varer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os i butikken. Her kan du få nærmere information om indhold af allergene ingredienser i vores varer på hjemmesiden.

Du er måske interesseret i...

Sådan

Handler du hos os

madmedmere er en slagterkæde i Danmark.
Vi har mange års erfaringer og har slagtere rundt i hele landet.

Certificeret

Alle vores slagtere har
dansk certificering

Sikker betaling

Vores webshop er sikker,
og lever op til EU krav

Vejledning

Vi står klar med vejledning
og rådgivning

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!

0