Skabelon mad med mere

Åbningstider - I dag: 8:00 - 13:00

Nytårsmenu 2023

Slagterens nytårsmenu til den perfekte aften.

Nytårsmenu

4-retters luksusmenu til nytårsaften.
Samt overdådig appetizer med caviar og klassisk slagterhåndværk til natmad.

Tilberednings- & anretningsvejledning til årets nytårsmenu 2022

Få slagterens fif til årets nytårsmenu 2022.

Nytårsmenu 2022

Nytår er årets fest, hvor kun det bedste er godt nok. Nytårsaften er noget ganske særligt.

Skal du være vært for familie og venner nytårsaften – og er du på udkig efter en flot og festlig menu?

Imponer dine gæster og glæd jer til et brag af en nytårsmenu fra din mad medmere slagter. Vi har gjort alt forarbejdet til aftenens menu, så du kan læne dig tilbage og nyde et glas champagne og en festlig aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.

Vi har kræset for vores nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonen friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.

Slagtersnacks

En dejlig starter hvor der serveres tre slags slagtersnacks.

En lille vaffel pyntet med lufttørret skinke og aioli. Dernæst en delikat bacontærte og til sidst en gougère med coppa og aioli.

En spændende start på en fantastisk aften, hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde.

Fiskesouffle i kataifidej

med krabbe og Piment d’Espelette – dertil skummende basilikumssauce med basquaise og basilikumsolie.

Aftenen er godt i gang, og med denne forret sættes der rigtig gang i smagsoplevelsen. Hvid fisk og krabbe får pikant modspil af det franske krydderi Piment d’Espelette i den luftige soufflefars.

Fiskesoufflen omsluttes af kataifidej, der tilfører forretten den rette sprødhed. Skummende basilikumsauce giver sammen med små stykker af tomater og peberfrugt en dejlig smag til soufflen.

En forrygende og indbydende forret med en perfekt afstemt smag.

Oksemørbrad og braiseret oksetykkam a la estouffade

med rødbedevariation, springløg, vol au vent med svampe a la creme, syltede rødløg, råsyltede tyttebær og Madeirasauce.

Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om.

Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en smagfuld Madeirasauce.
Hovedretten byder desuden på braiseret oksetykkam tilberedt a la estouffade.

Rødbede, springløg og de syltede rødløg fuldender smagen i hovedretten sammen med den sprøde vol au vant og de lækre tyttebær.

Chokolade-karamelkage

med marengsknas, citrussorbet og trilogi af hindbær.

En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en smagfuld menu. Denne drøm af en dessert består af en guddommelig kombination af chokolade og karamel, knasende marengs, en dejlig frisk citrussorbet samt en trilogi af hindbær, der fuldender smagsnuancerne i nytårsmenuens finale.

Appetizer

Caviar med fuldfed creme fraiche, rødløg og blinis.

Som appetizer på årets sidste aften skal der naturligvis serveres ægte caviar. Intet mindre. Det er lækkert, og det er ekstravagant – og netop derfor er caviaren selvskreven nytårsaften. Lad en festlig aften begynde med en delikat appetizer i følgeskab af et køligt glas champagne.

Oscietra Royal er en raffineret caviar, som i den grad vil tilfredsstille caviarelskere. Farven changerer fra mørk oliven til guldbrun, og de elegante perler har en intens aroma med en let nøddeagtig smag. De smager ganske enkelt fantastisk.

Caviaren kommer i dåser á 10 gram og er beregnet til 1 person.

Natmad

Slagterens natmads-kit.

Når nytårsfestlighederne ud på de små timer er ved at ebbe ud, så er det rigtig godt at have tænkt på og ikke mindst at have forberedt natmaden. Slagterens natmads-kit er nemt at sætte frem, og det kræver stort set ingen forberedelse.

Det er fantastisk at afslutte en festlig aften med et lækkert pålægsfad. Til natmaden har vi valgt tre slags pålæg, løgpølse, snackpølser samt vores gode leverpostej.

Skulle det ske, at natmaden ikke bliver serveret – ja så er der lækkerier til morgenmaden eller til frokosten dagen derpå.

0